Företagsmeddelande

Företagsmeddelande

Vi känner glada att presentera dig Energi Nordic. Först och främst vill vi ta tillfället i akt att uttrycka vår tacksamhet och uppskattning till alla våra medarbetare, partners, kunder och kunder, eftersom vi inte kommer att vara där vi är idag utan deras stöd och uppmärksamhet.

Energi Nordic är en oberoende och privatägda Engineering and Procurement Company. Energi, Vatten & Miljö, Oil & Gas och transport infrastruktur, vi är kapabla att leverera en-Z tjänster E & P kontrakt i de angivna branscher. Dessa är bara några av de sätt vi delar med våra kunder för att hjälpa dem att utföra utmanande projekt med hållbara lösningar.

I Energi Nordic, skaka vi hand med någon form av företag som utvecklingsländer och följeslagare dem i deras sätt att skapa välstånd för sina nationer, leverera högsta kvalitet E & P tjänster i energi- och infrastrukturprojekt.

Vi är stolta över att arbeta med duktiga människor som vill göra en verklig skillnad i världen i vårt företag, våra engagerade team och våra unika möjligheter att bidra till att lösa komplexa utmaningar. Vi respekterar att våra kunder litar på oss att hjälpa dem att lyckas och växa på ett hållbart sätt och vår växande internationell lag är angelägna om att överträffa deras förväntningar.

TOP